2013. február 9., szombat

1D book?

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem az új kötet eseményeivel, vagy az újságcikkekkel érkeztem, hanem egy kérdéssel. Jobban mondva felhívással, vagy mindenki értse úgy, ahogy jobban tetszik. :)
Szóóval... Egy pár hírt szeretnék veletek közölni;
Készülőben van a Blog, azaz a történet Official vidoja. És itt ne csak olyan dolgokra gondoljatok, amire általában szokás az ilyen videóknál; zene, feliratok és vége. Nem! Ez nem csak ennyi lesz. Itt rendes bevágások, szövegek lesznek. Nem szeretnék többet elárulni róla, de remélem fölkeltettem az érdeklődéseteket. :)
Aztán. Mint ahogy láthattátok, kint van egy szavazós láda is, azzal a kérdéssel, hogy szeretnétek-e könyv formájában is olvasni a történetet? Akkor erről egy kicsit bővebben: Az ötlet; színes borító, színes képek. 
Vagy esetleg jobb lenne ha nem lenne kép benne ami megszakítja a szöveget? DE egy viszont biztos: szöveg kiegészítések. Az elejét biztosan kiegészítve olvashatnátok, azaz hosszabbra az elő részeket. Remélem ez nem lenne gond, mert így sokkal jobban érthető és letisztult lenne. (Egyébként méretre A/5- ös re gondoltam:) 
De mindenek előtt szavazzatok az oldalt kitett modulban, és ha a többség győz, akkor beszélhetünk róla. 123 napotok van még hátra. Hajrá!:) 


1 megjegyzés: