Hogy miért olvasd?


Az ajánlót írta: Miss Sunshine
1.-2. kötet:
Cher Brooks – My world is like nobody else’s
Szereted azokat a történeteket, amelyek mindig tartogatnak izgalmat?
Kíváncsi vagy arra, hogy mi sül ki egy szerelmi háromszögből?
Emellett kedveled a One Directiont?
Akkor a „My world is like nobody elses’s”-t Neked tetszeni fog!

Szerelmek. Csalódások. Hibák. Tragédiák. Cher Brooks blogja egy szerelmi háromszög nem mindennapi történetét mutatja be, méghozzá a One Direction főszereplésével. Az izgalmas fordulatok, az egyedi ötletek, a kidolgozott szereplők és a remek írásstílus pedig garantált! Ahogy a bloggertől megszokhattuk: egymást váltják a váratlan helyzetek, a vicces párbeszédek és a nehezebbnél nehezebb döntések. Vajon a lány melyik fiú mellett dönt? És mindegyikük képes lesz majd ezt elfogadni?
A történet főszereplő Cher Brooks, aki nehéz időszakon van túl. Életében rengeteg tragédia történt, több ismerősét is elvesztette már, köztük édesapját is. A szálakat azonban csak még jobban bonyolította, hogy rég nem látott édesanyja szinte a semmiből bukkant fel, majd rejtélyes módon újra eltűnt. Miközben Cher próbálja helyrerakni az életét, nem könnyítik meg ezt a One Direction tagjai sem. Míg ő nem tudja, hogy Harry vissza szeretné őt szerezni, addig Niall mellett vigasztalódik, de a lány nem tud szerelmet érezni az ír fiú iránt.
A remek történet által megismerhetjük egy nem mindennapi lány életét és megtudhatjuk, hogy milyen egy szerelmi háromszög. Vajon Niall sem érez többet, mint barátság, ha a lányra gondol? Harrynek sikerül majd újra kibékülnie vele? S ő hogyan dönt? Kit fog még elveszíteni, amíg meg nem találja a boldogságot? Olvasd a blogot és akkor minden kiderül!
„Az élet nehéz döntései sosem egyszerűek...”- Step Up 3.

1 megjegyzés:

  1. Nem akarlak megbántani, de ebből teljes 3 kötetet megcsináltál?! Gyerekek, FELEJTSÉTEK EL a szerelmi háromszöget! Nem minden olvasó szereti. Sőt, úgy olvastam, hogy sokan gyűlölik ezt a fajtát, és undorítónak tartsák. Jómagam is így vagyok ezzel. Persze ha jól megy az írás, akkor nyugodtan csináld:) De próbálj valami egyedit alkotni, és nem szerelmi háromszöges 1D fanficet... Mert ugye, egyszerre nem lehet szeretni két embert.

    VálaszTörlés