Szereplők


III. Kötet:
(frissítés folyamatban)I.-II. Kötet:


Név: Cher Brooks
Becenév: Cher, Brooke, Brook
Születési idő: 1993. június 15.
Kor: 19
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Vicces, Komoly, Megértő. Az eddigi kapcsolatai nem voltak hosszú életűek, de egy találkozás során úgy véli, talán megtalálta élete szerelmét. Döntéseinek következményét megviseli. Családjával nem ápol szoros kapcsolatot. Egy törés az életében viszont megváltoztatja a személyiségét és az élete 180 fokos fordulatot vesz. 

Név: Harry Styles
Becenév: Harry, Hazza, Göndör
Születési idő: 1994. február 01.
Kor: 19
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Perverz, Szerelmes, Megértő. Általában a kapcsolatai csupán egy-éjszakás, leghosszabb pedig egy hónapig tartott. Egy koncert estéjén találkozik a lánnyal, akit meg akar szerezni. Kapcsolatukat kitölti a félrelépés és vita. Mindezek ellenére viszont a lánnyal való kapcsolatát erős vonzalom, megértés, segítőkészség és nagy szerelem jellemzi. Az ő életét is egy „törés” változtatja meg gyökerestül.
Név:  Zayn Malik
Becenév: Zayn, Malik, Zayne
Születési idő: 1993. január 12.
Kor: 20
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Bulizós, Szerelmes, Jó beszélgetőtárs, Megértő. Kezdetekben ugyan arra a lányra vetett szemet, mint barátja, Harry, ezért pár bonyodalom alakul majd ezért életükben. A későbbiekben megtalálja a boldogságot Perrie mellett, s vele képzeli el jövőjét.
Név:  Niall Horan
Becenév: Niall, Nialler, Horan, Szőke
Születési idő: 1993. szeptember 13.
Kor: 19
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Cuki, Ír-srác, Megértő, Kedves. Eddigi életében nem volt sikeres a párkapcsolatok terén, így ő is inkább az egy-éjszakás dolgokat választotta. Szeret bulizni és az őt körelvevő emberekről viccelődni barátaival. A későbbiekben ő is részt vesz Cher életében és még ő sem tudja mit érez a lány iránt igazán.Név: Louis Tomlinson
Becenév: Louis, Lou, Loui, Tommo, Tomlinson
Születési idő: 1991. december 24.
Kor: 21
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Vicces, Megértő, Kedves, Perverz. Kedvese Eleanor Calder, ki mellett több éve megtalálja helyét, boldogságát. Szintén bulizós típus, az alkoholtól sem riad vissza. Ismerőseit megszégyenítő viccekkel próbál kitűnni a sorból. A bohókás Louis mögött viszont, egy érzelmes srác kap helyet. Ez akkor mutatkozik meg igazán, mikor legjobb barátját elhagyja szerelme, s egy félelmetes kaland amely talán életre szóló.


 

Név: Liam Payne
Becenév: LIam, Li, Payne
Születési idő: 1993. augusztus 29.
Kor: 19
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Szerető, Megértő, Kedves. Általában hozzá fordulnak jó tanácsért, biztató szavakért vagy ha csak beszélgetni akarnak. Párjával, Dannielle Peazerrel hosszú ideje boldogságban élnek, s nem fenyegeti nagy veszély kapcsolatukat. Egy találkozás a későbbiekben megváltoztatja az életét neki, s barátainak is.


Név: Eleanor Calder
Becenév: Eleanor, El, Calder
Születési idő: 1992. július 16.
Kor: 20
Lakhely: Manchester- London, UK
Rövid jellemzés: Aranyos, Megértő, Stílus-ikon. Párja Louis Tomlinson. Az elejétől fogva igaz barátnők Cherrel, s a bajban is segítik egymást. De hiába a rendes és irigylésre méltó élet, ha az ő mindennapjait is eléri az a bizonyos alkalom, mely emlékei egy életen át magukban hordozzák a fájdalmat.
(Fő)Mellékszereplők:


Név: Anne Kurney
Becenév: Anne, Ana, Ann, Kurney
Születési idő: 1993. május 14.
Kor: 20
Lakhely: Los Angeles, CA
Rövid jellemzés: Aranyos, Igaz-barátnő. Nincsenek komoly kapcsolatai és nem is voltak, viszont ennek ellenére rengeteg jó tanács van nála a szerelemmel kapcsolatban. Az Államokba költözése megviselte Brookeot, s az óta sem hallani róla semmit. Ha tudná, hogy milyen világba csöppent…
 
Név: Lily Burgess
Becenév: Lily, Lil, Burgess
Születési idő: 1993. szeptember 7.
Kor: 19
Lakhely: UK/-/Ismeretlen
Rövid jellemzés: Megértő, Tisztán-látó, Jó beszélgető partner. A három, együtt mindent legyőző barátság egyik láncszeme. Miután rejtélyes módon kilépett Cher életéből, nem tudni róla semmit. Csak találgatások és kósza gondolatok születnek róla Brooke agyában. „Egyszer még találkozni fogunk”…
Név: Danielle Peazer
Becenév: Danielle, Dani, Peazer
Születési idő: 1988. június 10.
Kor: 24
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Gyönyörű, Okos, Megértő. Liam barátnője. Volt pár hullámvölgy a kapcsolatukban, de végül a szerelem győzedelmeskedett. Táncos, e mellett pedig modellkedik. Cher és közte nem alakul ki olyan szoros kapcsolat, de így is segítőkészek és bármikor megértik egymást. Sajnos ő is megismeri az élet sötét oldalát. Számára is örök élmény marad az a bizonyos „utazás”.

Név: Perrie Edwards
Becenév: Perrie, Pez, Edwards
Születési idő: 1993. július 10.
Kor: 19
Lakhely: London, UK
Rövid jellemzés: Little Mix tagja, Énekes. Az elején nem ápol jó viszonyt Brookeval, ismét csak egy fiú, Zayn miatt. A későbbiekben pár „merényletben is benne van a lány ellen, de végül kibékülnek, s egész jó viszonyt ápolnak. Ő is beleesik a csapdába, amiből szerelme, Zayn Malik, sem a testőrök nem tudják kihúzni.
Név: Nicole Brooks
Becenév: Nicole, Nico
Születési idő: 1992. augusztus 20.
Kor: 20
Lakhely: London/-/Ismeretlen
Rövid jellemzés: Megértő, Kicsapongó, Vad. Cher nővére. Gyermekkoruk óta nem ápolnak jó viszonyt a külsőségek miatt. Nagyon számít neki az emberek által alkotott vélemény bármiről. Sokáig nem is találkoznak éppen ezért a testvérek, csak egy haláleset bejelentése után. A lány olyan hirtelen lép ki Brooke életéből, mint eddigi barátai. Talán ő is beleesett abba a bizonyos csapdába? „Újra látni akarlak”…


Mások


Név: Bridgit „Newell” Thomas
Becenév: Bridgit, Tomas, Newell
Születési idő: 1993. szeptember 10.
Kor: 19
Lakhely: Mullingar-London, UK
Rövid jellemzés: Kissé kicsapongó, Bulizós, Jó beszélgető-partner. Niall barátja, gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Egy éjszakai sörözgetés alkalmával találkozik Cherrel, s ott ismerik meg egymás életét. Nem is gondolta volna, milyen kalandba csöppen…Név: Claire Moor
Becenév: Claire
Születési idő: 1971. szeptember 12.
Kor: 41
Lakhely: UK
Rövid jellemzés: Cher, illetve Nicole édesanyja. Mindkét lányával megszakad a kapcsolata, s nem is hall róluk egy darabig, miután Brooks bejelenti, hogy barátjához, Harryhez költözik. Férje, Bob halála megviseli, s ő is a depresszióba burkolózik. Jelentősen megváltozik az élete, miután megtudja, mi történik két lányával, s barátaikkal. „Kérem, csak ezt ne!”…

Név: Little Mix
Rövid jellemzés: tagjai: Jade, Jesy, Leigh-Anne, Perrie. A brit X-factor felfedezettjei. Jó kapcsolatot ápolnak a One Direction tagjaival, s lassan Chert is megismerték. A banda szárnyal, egyre több az úgynevezett Mixer, s következő daluk klipje is hamarosan látható! Már csak az a kérdés, hogy vajon ők hogyan viselik a következő eseményeket? „Ő-őt választom!...”

2 megjegyzés:

 1. Szia.bocsi egy kérdés: hogy lehet a Cher(meg a többiek) 19 évesek,ha 1995.-ben születtek.? Akkor 1993.-ban kell hogy szülessenek,nem.?:D Mikor a Harry 18 éves és 1994.-ben született.:)) De azért jó,hogy így pontos adatok adsz meg a bizonyos személyekről.:)
  Jenna*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia:)
   Köszönöm, hogy szóltál már ki is javítottam! Örülök, hogy tetszik:)
   xoxo, Cher

   Törlés