2012. június 12., kedd

I lover

Sziasztok,
meg is hoztam a következő részt. Először is köszönöm a r.olvasókat és a kommenteket ., még csak 1 hetes az oldal, de már 600 látogatónak örülhetek. Királyak vagytok! Na de itt a rész, úgyhogy : 
Jó olvasást! :)

Cher Brooks
 Reggel , pontosan 9-kor ébredtem föl. Lily még aludt, ezért én kimentem a fürdőszobába és elkészültem. Öltözékemnek egy fehér rövidnadrágot és egy piros toppot választottam egy Peace-s nyaklánccal. Elkészítettem a reggelit és észrevettem, hogy már Lily is felkelt. megreggeliztünk , majd a telefonom csörgésére lettem figyelmes. Ben volt az. :
 - Halo ? 
- szia Cher, Ben vagyok és azért hívlak, hogy 2 nap múlva be kell jönnöd a stúdióba, mert lesz egy táncos előadás, ahol akik nem tetszenek a zsűrinek, azok kiesnek és nem jutnak be a jövő heti élő-showba!
-oké, köszi, hogy emlékeztettél! ott leszek! - majd letettük a telefont. Oké, ez így pont jó lesz, a srácok még ma és holnap itt vannak, az előadás pedig 2 nap múlva lesz..vagyis ..úristen Lily!! az előadás napja ugyan akkor lesz amikor a srácok még itt lesznek!
- na de hiszen ezzel mi a baj ? így legalább láthatnak téged a TV-ben.
-igen, de ez még nem az élő-show....- majd elmagyaráztam neki mindent. Megbeszéltük, hogy még maradunk 1 napot, aztán haza megyünk Londonba. 15 perc múlva ismét csörgött a telefonom. 
- Szia Harry ! mi újság ? - kérdeztem mosolyogva. 
- Jó reggelt ! találkozni szeretnék ma veled, benne vagy ? - úgy kérdezte, hogy hallottam a hangján ,hogy mosolyog. 
- persze, de hol , mikor ? 
- én arra gondoltam, hogy majd érted megyek olyan 5 körül. az megfelel ?
-csodálatos. ! akkor majd találkozunk, Szia! - többet nem beszéltünk. 
Lily, csodás hírem van. ! Képzeld, Harry találkozni akar velem.
-akkor viszont venned kéne valami ruhát, hiszen nem hoztunk semmi olyan alkalmit.. . Ezzel elindultunk és jártuk Mexico utcáit ,majd megakadt a szemem egy ruhán. "Ez kell nekem" - és még hasonló gondolatokkal a fejemben megvettem a ruhát. Gyorsan el telt az idő, majd Harry hívott. 
- el is felejtettem, melyik szálloda elé menjek? -kérdezte röhögve
- Laguna Hotel
-Rendben ,egyébként mit csináltok ?
-éppen vásárolunk, és hazafelé tartunk . 
-Akkor nem is zavarlak, szia!- majd le tettük.. Haza felé ,arról beszéltünk, vagyis igazából csak Lily ámított, hogy nem kéne bele mennem ebbe a kis kalandba,mert lehet, hogy Harry nem akar komolyabb dolgot, sőt...és csak jobban  fog majd hiányozni. 
Hazaértünk és át is öltöztem, feltettem egy kis sminket, és vártam Harryt. 


Kinéztem az ablakon, és láttam egy fekete Audit, aminek az ablakai is feketék voltak, úgy gondoltam, ez Harry és elköszöntem Lilytől majd lementem a hotel elé. A kocsiból kiszállt egy fiú... Harry. oda mentem hozá és egy puszival köszöntöttük egymást, majd beültünk a kocsiba és csak mentünk mentünk és mentünk.. út közben beszélgettünk igazából jelentéktelen dolgokról és sokat nevettünk. Majd megérkeztünk egy gyönyörű helyre, ami igazából egy park volt, de ki volt rajta építve egy étterem. 
- Harry, ez gyönyörű !. Csak mosolygott, és ez a mosoly annyira tetszett, hogy egész este csak nézném, ahogy mosolyog. Bementünk és elfoglaltuk helyünket egy rejtettebb résznél hogy a paparazzi-k meg ne lássanak. Rendeltünk, majd miközben vártunk, beszélgettünk :
- Cher, meséénél magadról valamit ? 
- bólintottam és belekezdtem, közben végig a szemébe néztem.: szóval, Cher vagyok, 17 éves és Londonban lakom, imádok énekelni és jelenleg az x-factorba vagyok "bejelentve, mint énekes" . apukám zeneszerző , anyukám "normál" életet él . Nem szeretem a hazudós embereket, és azt sem ha valaki nem önmagamért szeret. szeretem a one directiont- itt elmosolyodtam- . Még nem volt komoly kapcsolatom, de tetszik valaki -itt ismét elmosolyodtam és mélyebben a szemébe néztem- ennyi volnék, az este folyamán még úgyis kiderül rólam egy s' más.
-rendben van, msot én jövök. : Harry vagyok, 18 éves, Cheshireben születtem, Londonban lakom , voltak már kapcsolataim, de még nem komoly, nem szeretem, ha megcsalnak, és ha hazudnak nekem. 
-Harry..-várj! még nincs vége, van egy rossz tulajdonságom.
-na és mi az ? - Szeretek meztelenkedni! - itt elnevettem magamat. És meg is jött az étel amit rendeltünk. Miközben ettünk, Harry mesélt még magáról, és a banda tagjairól. 
-Hazza, valamit el kell mondanom, vagyis inkább kérdeznem.: szeretném tudni, hogy te ezt az egészet komolyan szeretnéd velem, vagy csak...
- Figyelj Cher.. én teljesen komoly vagyok. Én nem az a típus vagyok, akivel csak úgy játszok , és nem csókolok meg akárkit csak úgy. 
- most jön az, amit el kell mondanom. Két nap múlva haza kell mennem Londonba ,mert lesz újra válogatás és, tudod ez fontos mert ha bejutok, akkor megyek az élő-showba. 
-persze megértem, de akkor viszont el kell viselned, hogy öt fiú is veled megy.!
-hogy mi ?!
- hazamegyünk mi is a srácokkal és megnézzük, hogyan táncolsz - majd, kacsintott egyet-  
-én benne vagyok, de nem lesz itt már koncertetek ?
-dehogyis.. most már csak pihenünk itt. 

Majd felállt a helyéről, és leült mellém és az ajkait az ajkaimhoz tapasztotta és szenvedélyesen  megcsókolt. Istenem, olyan jól csókol.  Majd elváltunk egymástól és távoztunk az étteremből. Beszálltunk a fekete Audiba, majd megbeszéltük, hogy hazavisz és bemutat a fiúknak, és átbeszélik, hogy mikor indulunk holnap Londonba. Már elég sötét volt odakint , lassan hazaértünk. Beléptünk a házba, a hatalmas házba. Az előtérben még megöleltük egymást hosszan, és amikor beljebb léptünk, közeledtünk a nappalihoz.  minden szempár, azaz mind a négy srác rám szegezte tekintetét. Nem így terveztem a bemutatkozást.

4 megjegyzés: