2012. június 23., szombat

Misunderstanding

Sziasztok! 
Elsősorban köszönöm a több ,mint 1000 látogatómat, hiszen még csak 2 hetes az oldal. És aztaaa :több országból is látogatták a blogot, ami nagyon jól esik. Ezúton szeretnék mindenkit megkérni, hogy továbbra is kommenteljetek ,és osszátok meg a blogot. Kicsit gyorsan jöttek az események, ezért most ebben a részben írok Cher gondolatairól és érzéseiről. A következő részt, akkor hozom ,ha meglesz ezalatt 5 hozzászólás. Jó olvasást! xx




Cher Brooks
 Megláttuk Harryt és egy lányt, ahogy megöleli. Biztos nem egy rajongó volt, mert azért ennyire nem engedik magukhoz közel őket, és mivel egyedül volt a csaj...szóval nem tudom mit is hihettem volna, minthogy azt, hogy az a csaj a barátnője, csak eltitkolja, de gyorsan ki is vertem ezt a gondolatot a fejemből, és jobban szemügyre vettem őket. A csajnak (mivel, csak oldalról láttuk őket) nem láttam az arcát teljesen. Hosszú barna hullámos haja volt, középen szépen elválasztva. Nem tudtam irányítani magam, ezért hát akaratlanul is lefolyt egy könnycsepp az arcomon, és hirtelen Harry oldalra nézett ,és meglátta Lilyt és engem, majd elkezdett felénk közeledni. Én meg sem vártam , hogy ide érjen ,ezért megfordultam és el kezdtem futni hazafelé. 
Viszonylag gyorsan haza értem ,észrevettem, hogy Lily nincs velem, és az eső is eleredt. A telefonomon 3 nem fogadott hívás: Lily és 5 nem fogadott hívás : Harry. Nem foglalkoztam velük, Li-t sem akartam visszahívni ,mert ott maradt Velük, és gondolom Harry elkezdett magyarázkodni neki, amit most egyáltalán nem lett volna kedvem végighallgatni. Szomorúan ,és könnyes szemmel bebújtam ágyamba és elaludtam. 
thought:
Én csak álltam ott a parkban egy fának dőlve és néztem, ahogy a kedvesem ,vagyis most már nem tudom kim, meg ölelt egy lányt, aki elég szép volt ahhoz, hogy.... Lehet, hogy kicsit eltúlzom ezt az ölelés dolgot, de akkor sem esik jól, hogy kettesben van egy lánnyal a parkban és ölelkeznek. Lehet, hogy nem kellett volna bele mennem ebbe a Harry-s dologba? Lehet, hogy igaza volt Lilynek, és az összes pletykának és mindennek amit róla olvastam és hallottam, miszerint Harry egy nőcsábász? Lehet, hogy gyors volt a tempó? De hiszen még csak nem is történt semmi komoly köztünk, máris hiányzik. Ezek és még hasonló dolgok pörögtek a fejemben, majd mikor Harry odapillantott hozzánk, hirtelen megrengett bennem valami, és elindultam futva a házunk felé. Mikor hazaértem láttam a nem fogadott hívásokat, majd ledobtam magam az ágyra és elaludtam.

Reggel fáradtan ébredtem föl, és rápillantottam az órámra és láttam, hogy tíz óra is elmúlt. Lementem a konyhába anya itthon volt,és főzött. 
-Jó reggelt Cher! -majd megöleltük egymást
-Szia anya! olyan jó végre látni ! 
-Na mesélj, mi történt ebben az öt napban, amíg nem találkoztunk? - nem volt olyan nagy kedvem elmesélni neki most mindent, ezért csak röviden összefoglaltam neki, majd fölmentem a szobámba. Fel kellene hívnom Harryt, hogy megbeszéljem vele a tegnapot, ezért gyorsan átöltöztem egy fehér ruhába, és felvettem hozzá a barna sarumat.
Elkészültem, és hívtam is . :
-Szia ! - szólt bele Harry mosolygós hangon 
-Szia Harry, beszélnünk kellene minél hamarabb!
-oké, meg kéne beszélnünk a tegnapot
-meg úgy mindent.
-rendben, fél óra múlva érted megyek
-oké, szia! - Uhhh...ez jól ment, azt hittem ,hogy mérgesebb lesz. Nem baj, fél óra múlva, lehet, hogy már nem lesz az enyém, és én most találkozok vele utoljára. De eljött a dél, és vártam a telefonhívást, hogy be jutok-e az élő-show-ba. Nagyon izgultam, de nem jött a hívás. Gyorsan el telt a fél óra is, majd csöngettek. Le mentem, Harry állt az ajtóban, neki dőlve az ajtófélfának. 
-Szia, nagyon jól nézel ki! 
-Köszi - elpirultam és zavarba jöttem, ezért gyorsan neki szegeztem a kérdést 
-mehetünk? - bólintott, majd elindultunk a kocsija felé. Beszálltunk a fekete Audiba, majd elindultunk egy nyugis helyre , a "The Square" étterembe.  
Be mentünk, majd el foglaltuk helyünket , egy már "foglalt" helyre ültünk, amit gondolom Harry foglalt le. 
-Szóval - kezdtük egyszerre, majd el mosolyodtunk mind a ketten. - kezd csak te- mondta, majd belekezdtem. 
-Harry, tudnod kell, én nagyon szeretlek, és soha nem akarlak elveszíteni! Soha! De tegnap, mikor ott voltunk a parkban és te ott voltál egy lánnyal,akkor...én..én - 
-Cher! figyelj! Ő nem a barátnőm, sem az exem, sem semmi ilyen, és ne gondolj ilyenre. Ő Eleanor Calder, Lou barátnője. !
Erre a mondatra, vagy inkább névre megcsillant a szemem és úgy éreztem, hogy meg kell csókolnom, de türtőztettem magamat. Úristen, hogy én mekkora hülye vagyok.! 
-és azért voltunk ketten együtt a parkban, mert júliusban lesz a születésnapja és nem tudtam, hogy mit vegyek neki ezért el mentem vele és beszélgettünk. - én csak hallgattam, és néztem .
-most már érted Cher ? Én soha nem csalnálak meg senkivel! 
-Harry..én nem is tu... -de  nem bírtam befejezni, mert hirtelen megcsókolt. De ez a csók más volt mint a többi, ez olyan lágy és szenvedélyes volt, igazából nem is tudom szavakba önteni. 
-Szeretlek! - csak ennyit tudtam kinyögni - de Harry, meg kéne beszélnünk még valamit.  
- csak mond.
- Nem is tudom, hol kezdjem, de minden olyan gyorsan történt. Az, hogy mi így együtt vagyunk, meg ,hogy a srácoknak be mutattál élőben - közben mélyen a szemébe néztem- még csak nem is ismerjük egymást annyira, nem mondtad meg még azt sem, hh...- de nem hagyta ,hogy végig mondjam, ezért ő fejezte be :
-Cher, akkor most el mondok neked mindent. Mikor Mexico-ban volt a koncertünk, és megláttalak téged a tömegben, egyből tudtam, hogy nekünk találkoznunk kell. Nagyon tetszel nekem, és szeretnék állandóan veled lenni ,és csak téged ölelni és csókolni, és soha nem akarlak el hagyni, és ha valaki téged megbántana bármivel vagy el venne tőlem, legyen az bárki azt esküszöm ,megölném! 
-Azt hiszem ennyi elég lesz Harry. 
-De akkor rendben vagyunk? Nem haragszol rám ? 
-Igen, rendben vagyunk. -majd meg csókoltam, és kézen fogva kisétáltunk az étteremből ,be szálltunk a kocsiba és hazafelé vettük az irányt. 
-Haza vigyelek, vagy eljössz hozzánk ? 
Gondolkodtam, vajon mit is mondhatnék, de mondtam neki, hogy vele megyek, erre ő rosszfiúsan rám mosolygott, majd hazaértünk. Be nyitottunk a házba ,nem égett a villany, és így nem láttam a házat, csak Harry vezetett.
-szerintem nincsenek itthon. -mondta, majd az ölébe vett, és fel mentünk a szobájába, ahol vad csókolózásba kezdtünk, és már ott tartottunk, hogy Harryről lekerült a póló és már az ágyon voltunk mindketten ,és én rajta feküdtem, és kezdte rólam is levenni a ruhát, mikor valaki benyitott a szobába.

5 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett ez a rész is. Azt hittem hogy szakítani fognak ,de neeeem..Siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! :) Alig várom a következő részt. :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon ügyes vagy! :)) várom a következőt .

    VálaszTörlés
  4. eddig tetszik, és jó hosszú is lett! ::D

    VálaszTörlés