2012. szeptember 1., szombat

Vegas, Baby !

Sziasztok! 
Ez amolyan nyár búcsúztató rész lesz, mivel sajnos hétfőn már mindenkinek elkezdődik a tanulás, házi írás és korán kelés. Nos, így a végére egy kis összegzés szerű. Az oldalon, eddig több, mint 8000 ezren jártak, amiért hihetetlenül hálás vagyok. 36 rendszeres olvasó, 36 bejegyzés, és 102 komment lett a blogon. Ezek hihetetlen nagy számok. Nem gondoltam volna, mikor elkezdtem, hogy ennyi embert érdekelni fog az, amit írok. És ne is beszéljek azokról, akik csak néha fölnéznek, vagy akár nyomtalanul olvassák. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ilyen csodálatossá tettétek a nyaramat, én pedig viszont ezzel a kis szösszenettel a tieteket. Mit is mondhatnék még? :) Itt az új rész, amihez Jó olvasást kívánok és persze mindenkinek örömökben gazdag, jó iskola kezdést kívánok ! :)




Cher Brooks
Jelenleg 9 óra van, reggel 9 óra. A gép pontosan 10-kor indul, és a reptér innen kb. fél órányira van. Beleszámítva a reggeli forgalmat. Én meg itt toporzékolok, mert nem találom az egyik pólómat, amit mindenképpen egy ilyen alkalomra tartogattam. A többiek már régen készen vannak, Harryvel pedig átkutattuk már szinte az egész házat. Jut eszembe, még nem is mondtam, hogy Eleanor és Danielle is jön, mert mikor a fiúknak elmondtuk, hogy ma indulunk Miami-ba , azonnal ez volt az első kérdésük, hogy jöhetnének-e a csajok. Mikor lefoglaltam a szállást, ezt is figyelembe vettem, hisz tudtam, a lányok nélkül nem élveznék annyira. Csak négy napra megyünk, és áháá..épp a kezembe akadt az az ominózus póló. Most már minden kész.
-Srácok ! Indulhatunk ! -kiabáltam le a többieknek, majd bedobtam a rózsaszín bőröndömbe -mert hogy nekem olyanom is van!-  az utolsó ruhadarabot. 
-Bébi, gyere már segíts - szóltam göndör barátomnak aki épp vitte le a saját bőröndjét. 
Még egy utolsó simítás a hajamon, és már mehetünk is. Egy szürke rövidnadrág, és egy kék-fehér csíkos top-ot vettem föl, a barna sarummal. Egy hozzá illő fekete kis táskát, amibe épp most dobtam be az IPhone- omat. 
Készültem ám, az ottani időjárásra ! Attól függetlenül, hogy itt épp szakad az eső, és hűvösebb van a kelleténél, kicsit sem fogom fázni..áá..dehogy. 
*************
Fél óra múlva meg is érkeztünk a reptérre, ahol szerencsétlenségünkre tele volt az egész előtér rajongókkal. Hisz a nagyokos Louis kiírta Twitterre, hogy 'Miami! Jövünk!' . Azt viszont nem tudom, hogy honnan tudták, épp ma jövünk, de az is lehet, hogy Non-Stop itt ültek a reptéren. 
Egy "pár" fénykép és aláírás után, végre elérhettük a gépünket, ugyanis magán géppel mentünk, de hát az is időhöz van kötve.  
Egy fehér, kisebb repülő, mint a normál utas szállítók, de nekünk, nyolcunknak ez is megfelelt. Miközben pakolták be a csomagjainkat, addig mi fölfáradtunk az utas térbe, majd elfoglaltuk a helyeinket. 
-Cher, még meg sem köszöntem, hogy szerveztél nekünk egy ilyen utazást !- ölelt meg Eleanor.
-Ugyan már, hisz tudom mennyit dolgoztok, és nem árt egy kis kikapcsolódás - nevettem vele együtt, majd leültem Harry mellé. Lou és El egymás mellett legelöl , mellettük Dani és Liam. Előttünk Niall és Zayn. 
-Annyira várom ezt a négy napot! - örvendeztem barátomnak. 
-Én is, és már terveztem is egy kis meglepetést. - mondta, majd felém fordult és arcomat kezdte kémlelni. 
-Félnem kellene ? - kérdeztem, majd egyre közelebb hajoltam hozzá. 
-Igen. - kaptam az egyszerű választ, majd épp készült megcsókolni, mikor valami hangos morajlás törte meg a "csendet". 
-Mi volt ez ? - ijedt meg Dani
-Niall ugye nem te voltál ? Kérlek, mondd, hogy nem te.  - látni kellett volna Lou fejét, mikor ezt mondta. Olyan, hülye Louis-os fejet.  S közben előadta a hattyúk halálát. Gondolom arra célzott, hogy Niall éhes. Megint. 
-Tessék.-dobtam előre Ír-barátunknak a szendvicsemet, csak azért, hogy ne zavarjon senkit a korgó gyomra. Olyan értelemben, hogy most tekintettel voltam arra, hogy rajtunk kívül még két pár van a "fedélzeten.
-Imádlak . - kapta el a szendvicset, legalábbis ahogy hallottam, -de akkor te mit fogsz enni ? - nézett hátra, a két ülés között.  Válasz helyett, én csak legyintettem, majd vissza fordultam barátomhoz, aki épp az övének becsatolásával mesterkedett. És igen, a gép elindult, majd éreztem, ahogy egyre emelkedünk, míg nem eljutunk a felhőkig, s onnan fentről csodálhatjuk London városát. A gépben csak a párok beszélgetését, néha el-el csattanó csókok édes hangját, és Zayn füleséből kihallatszódó zenét. No, meg Niall horkolását.
- Mikor érünk oda ? - kérdeztem barátomat, aki épp a telefonját bütykölte. Valamiért nem volt kedve beszélgetni, de ezt a furcsaságot már reggel is észrevettem rajta. Mintha nem is hallotta volna kérdésemet, bámult tovább a kezében lévő készülékre. 
-Harry ! - szóltam rá már kicsit hangosabban. 
-Mi? Igen ? Tessék? Figyelek ! - riadt fel, s majdnem kiesett kezéből telefonja. 
-Mi bánt ? Mondd el kérlek, nem szeretem amikor ilyen vagy. - mosolyogtam rá, mire végre megkaptam azt, amire reggel óta várok. Igen, végre ma először megcsókolt...
-Azt hiszem ez kellett már. - vidult fel, s kezdtem elhinni,hogy tényleg csak ez hiányzott neki, és tényleg nincs semmi gond. A csók után eltette telefonját, majd felém fordult és végre beszélgetésbe kezdtünk 
-Te voltál már Miamiban ? - kérdeztem. 
-Nem, de örülök, hogy veled lehetek ott először. - mondta, majd végigsimított arcomon. Kezét megfogtam ott ahol éppen értem, majd az ott időzött. 
-Mondd csak, mi az, amit mindenképpen meg szeretnél tenni, míg ott leszünk ? - kérdeztem tőle, de erre elkezdet perverzül mosolyogni, és a szemöldö9két húzogatni. 
-Na.. ! - bokszoltam bele óvatosan vállába. -Ne olyanra gondolj ! 
-De hát na ! Én is férfiból vagyok és a vágyainak senki sem bír parancsolni. Még te sem !  - kacsintott, mire elfordítottam a fejem a másik irányba, s ezzel sértődöttséget színlelve. Nem sokáig tartott, hiszen azonnal kapott a helyzeten,s nyakamra kezdett apró puszikat adni. azonnal odafordítottam a fejem, majd a következő puszit épp a számra kaptam. Ebből az lett, hogy heves csókolózásba kezdtünk, s valahogyan lábamról a cipőm is lekerült,majd a lábam Kedvesem ölébe. Keze épp pólóm alá nyúlt be, s hasamat cirógatta, de úgy gondoltam, hogy ez már túl sok, ezért elváltam tőle. 
 - Valamit rosszul csináltam ? - kérdezte értelmetlenül Szerelmem, miközben épp egy kósza haj tincsemet próbált fülem mögé tűrni.  
-Nem, dehogy, csak ez így gyors..mármint itt ne - habogtam, mert nem arról van szó, hogy nem kívánom vagy ilyenek, de most valahogy nem akartam. Mégis csak egy repülő. 
-Persze, ahogy gondolod. -válaszolt aranyosan, majd megforgattam szemeim és :
-Na gyere ide - adtam még egy "utolsó" csókot  neki, amit épp kezdett volna elmélyíteni, de nem engedtem. 
*********** 
Körülbelül három órás gyors repülő út után, végre megláttuk a gyönyörű , türkiz kék színekben csillogó óceánt, majd Miami partjának, aránylóan fénylő homokját. A hatalmas luxus szállodákat, a magas pálma fákat ,mire Harry felkiáltott : 'Juhúú ! Vegas, Baby! '
-Baby - próbáltam ismételni azt a hanglejtést amivel ő mondta- ez nem Las Vegas ! Ez Miami ! - adtam egy puszit arcára.  Újra bekapcsoltuk az öveinket, majd készülődtünk a leszállásra. A gépünk épp a Hotelünk tetején landolt, így szerencsére nem kellett autóznunk, vagy gyalogolnunk a forróságban. Nyitódott az ajtó, majd kisebb poggyászainkat kezünkbe véve,léptünk le egyesével a repülő lépcsőjéről.  Ahogy megéreztem a szilárd talajt a lábaim alatt, beleszippantottam, a frissnek nem igazán mondható, inkább párás, sós és forró levegőbe. Azt várjátok, azt mondjam, hogy :" a szél lobogtatta hajam,majd az üde csend vett nyugalmába mind annyiunkat, melyet az óceán csapkodó hangja koronázott'. Nem. Ehelyett a nyüzsis város zaja, a repülő gépek morajlása és a minden napi éle hangja csapta meg fülemet. 
Ekkor hirtelen és ismét váratlanul Szerelmem megcsókolt. 
-Ez mi volt? -kérdeztem, mintha nem lenne minden napos dolog számunkra. 
-Az első csókunk Miamiban. - de aranyos. Mosolyogtam. 
Összeszedtük cuccainkat, majd az épület belsejébe fáradtunk. Sajnos a szobáink -mert nem lakosztályt kértem, hanem mindenkinek külön szobát, hogy senki ne zavarjon senkit - legfelül voltak, míg a recepció odalent. Vagyis liftezhetünk föl-le-föl-le. Három lift volt egymás mellett, amit mi meg is töltöttünk. Az elsőben Harry, Zayn és Én. Milyen jó párosítás..hm..A másikban Eleanor, Louis és Niall. A harmadikban pedig Liam és Dani. 
Mikor leértünk ,a közel 3 perces liftezés után, elkértük a kulcsokat és újra mehettünk föl. Mindenki ment a saját szobájába, amik szerintem eszméletlen csodásak. 
A miénk, egy barna árnyalatú szoba volt, benne egy hatalmas francia ággyal, amit megjegyzem, Harry elég piszkos gondolatokkal titulált, egy asztalból, hozzá tartozó székkel, Nagy szekrényekkel és egy hatalmas erkéllyel, ami pontosan az óceánra néz, és egy kis betekintést is ad a város életéből. Csodálatos a látvány.  

A hotel aulájából nyílik egy kis ajtó, ami egy hatalmas márványozott fürdő részlegbe nyílik.  Benne, egy hatalmas formázott medencével, amiben kb. másfél méteres lehet a víz. A plafonon pedig egy arany csillár-lámpával. 
Ezt a nyaralást úgy terveztük, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Nem leszünk egymáshoz kötve, tehát külön utakon járunk, ha lehet így mondani. Csak egy helyen lakunk és ugyanakkor megyünk haza. Persze, lehet, hogy együtt is mindannyian elmegyünk valahová. 
Harryvel épp a bőröndjeinket pakolásszuk kifelé, és én pedig a fürdőszobában pakolászok.  Barátom mindenképpen megkért, had csináljon rólam egy képet, de olyat,amin ő állít be. Nem túlzottan ragaszkodtam ehhez az ötletéhez, mert tudtam, hogy biztos, valami hülye póza fog "berakni". 
Végül is egy elég elfogadható kép készült rólam, amiben kiengedve van a hajam, és pilóta napszemcsiben "pózolok" 
Miután végeztünk a pakolással, lementünk egy kicsit sétálni a partra. Közben párszor jól beestem a vízbe, vagyis inkább drága Styles beborított a vízbe, amit én sem hagyhattam ki, csak fordítva. Így hát csurom vizesen sétálgattunk tovább, ami nem is volt gond, hiszen nagyon meleg volt és nem is azért jöttünk ide, hogy  hozzá se érjünk a vízhez. A part tele volt, és a víz is kellemesen volt néhol langyos, néhol pedig el-el kapott minket egy hűvösebb áramlat. A parton sok-sok árus vonult végig néha, akik napszemüvegeket, vagy ékszereket, akár déli gyümölcsöket árultak.  Mi is vettünk egy ilyen gyümölcs tálat, amiben fel volt kockázva és dinnye, szőlő, barack, és füge . 
Volt, hogy egymást etettük, sőt...végig egymást etettük. 
Jó ideje sétálgathattunk a parton, mikor megláttunk a homokban napozni két igencsak ismerős személyt. 
-Ezek meg hogy kerülnek ide ? - kérdeztük Szerelmemmel egyszerre, amiért összenéztünk, elnevettük magunkat, majd megcsókoltuk egymást. 
A bloggal kapcsolatban annyit, hogy a részeket a tananyag mennyiségétől függően fogom hozni, de megígérhetem a heti rendszerességet. Ha úgy adódik, akkor talán egy héten többször is tudok hozni részeket. Ennek a résznek a végére várom a kommenteket, ugyanis nagyon fontos lenne. Ehhez különös képpen. Tehát, aki elolvasta kérem, hagyjon legalább egy kis megjegyzést ! :) Köszönöm, xx

10 megjegyzés:

  1. Nagyon Jó vagy!;)Folytasd mindenképp suliidőben is ha lesz időd.! Képzeld tegnapelőtt hajnalban olvastam először a bloggod.3/4 1-TŐL HAJNALI 4-IG OLVASTAM kifulladásig.Szuper!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. zia !
      Igen ? Úristen, ennek nagyon örülök, ha tetszik ! Nagyon köszönöm, és mindenképpen folytatni fogom ! :)
      Jó teljesítmény ! Te is szuper vagy, xx

      Törlés
  2. Nagyon jó volt! Ez is. :) Várom a folytatást :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és megpróbálom nektek minél hamarabb hozni ! :)

      Törlés
  3. imádtam*.* és én minden nap nézni fogom, hogy van-e új rész:$$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      Előre köszönöm, nagyon sokat jelent ez nekem ! :)
      xx

      Törlés
  4. Szia!
    Bár nem követem a blogod eseményeit, de szeretnék jó írást és sok szerencsét, illetve sok olvasót kívánni :D

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali !
      Jajj, nagyon köszönöm, hogy írtál és köszönöm ezt a sok jókívánságot ! Én szintúgy kívánom ezeket a 'Stay with me'-hez. :)
      xx

      Törlés
  5. Nagyon-nagyon jó a blogod!!! :)
    Pár napja kezdtem el olvasni, de már itt tartok! Egy baj van vele: Nem lehet abbahagyni az olvasását!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülök, hogy rátaláltál te is a blogomra. Minden olvasómnak nagyon örülök . És jaaaj, nagyon köszönöm! :) Csak örülök, ha tetszik :))

      Törlés