2012. október 20., szombat

o40o Home Sweet Home

Sziasztok!
Nos, itt egy újabb rész, újabb izgalmakkal...Szám szerint, pontosan a negyvenedik fejezethez értünk. 40 rendszeres olvasó, 40 fejezet..:) És végree szünet! Használjátok ki ezt a négy napos szünetet minden jóval, mert utána ismét kezdődik a suli.. Ja, és Köszönöm az előző részhez kapott hozzászólásokat és pipákat is! És egy kis felhívás ; ha elérjük az 50 rendszeres olvasót, kaptok tőlem egy kis ajándékot:)) A részhez Jó olvasást kívánok! 


"Azt szokták mondani: "Hallgass a szívedre!". De mi van, ha a szíved mindig ugyanazt a baromságot mondja újra és újra? Mi van, ha nem hagyatkozhatunk a szívünkre? Ha nekünk az eszünkre kellene hallgatnunk?"


 Cher Brooks

Az unalmas és fárasztó 11 órás hosszú repülő út után, végre épségben hazaértünk. Már itthon, Londonban is beköszöntött a ősz. A fák már kezdik el-el ereszteni leveleiket, az embereken néhol már látok sálat és kalapot is. Egyébként a srácokkal és a csajokkal már Paul kocsijában ülünk és amíg ők a csodás nyaralásunkról áradoznak, valami megszakítja az én slampos gondolat menetemet az őszről...Pontosabban valaki. Harry kulcsolja össze ujjaimat övéivel, mely éppen combomon pihen. Jól eső érzés járja át testem hozzámérése után, hiszen annak ellenére, hogy mennyi ideje vagyunk együtt, még mindig képes kiváltani belőlem ehhez hasonló érzéseket. Mozdulására én csak fejemet felé fordítva eresztek el egy mosolyt, mely végül egy lágy csókban végződik ajkaink között.
-Itt vagyuuuunk! - kiabált Louis, mire én föleszmélve a csókból boldogan vettem észre a motor leállásával együtt, hogy tényleg megérkeztünk. A kocsiból kiszállva én is megtapasztaltam azt, amin még pár perce elmélkedhettem. Arcomat megcsípte a hűvös levegő, majd a kapuban elhelyezett hőmérőre kaptam tekintetem. Épp hogy van 8 fok. "Ha már most ilyen hűvös van, mi lesz télen? "-gondoltam magamban, majd siettem a kocsihoz, ahol a srácok már a bőröndök kipakolásával tevékenykedtek. 
-Hagyd csak, majd én! - emeltem volna ki a bőröndömet, de Harry mosolyogva átvette tőlem a dolgot.
Miután mindenki behozta cuccait, Paul elment, mi pedig szétszéledtünk a házban. Vagyis szétszéledtünk Volna a házban. Már majdnem léptem volna föl a lépcsőre, de Eleanor és Dan megfogta két csuklómat, majd visszahúztak. 
-Héé, mi az ? -kacagtam az előbbi jeleneten.
-Kitaláltuk, hogy csinálni kellene valami laza bulit. -kezdte el mondani a tervet Eleanor. 
-Tudod, csak beszélgetés, zenélés. Semmi durva piálás vagy hasonlók. - folytatta Dan. 
-Remek, és miben kellene segítenem?- kérdeztem karba téve kezeimet.
-Ami azt illeti..- néztek össze-  csak tartsd fönn a srácokat. Ha valamelyik le akar jönni, találj ki valamit, hogy miért ne. 
-Rendben. - bólintottam, majd egy közös ölelés után elindultam fölfelé.  Föntről még eresztettem feléjük egy kacsintást, majd besiettem Hazza szobájába. - vagyis a szobánkba-  Barátom épp laptopját pakolta ki a bőröndből.
-végre itthon - léptem szerelmem mellé, majd szorosan magamhoz húztam egy ölelésre.
-Szerintem bárhová is megyünk, a legjobb mégis itthon. - fordítottam fejemet felé, így elérve azt, hogy homlokunk összeérjen. Kapott is az alkalmon. Azonnal megcsókolt, majd én folytatva azt, hevesítettük fel csókunkat. 
-Annyira...akarlak- suttogta, majd, ahogy kimondta eltoltam magamtól.
-Akkor el kell mondjam, hogy most nem fog menni, ugyanis mindjárt négy emberrel bővül a társaságunk. 
-Hogy mi? - kérdezte magas hangon, majd az ajtóhoz lépett és bezárta azt.
-Márpedig ezen az ajtón senki nem jön be...és nem is megy ki.- tartott egy kis hatás szünetet, s kezdett el egy játékot. Kacéran elmosolyodtam, majd közelebb léptem hozzá és nyaka köré fűztem karjaimat. Mivel a kulcsok a far zsebében rejtőztek -és valahogyan meg kellett őket szereznem- kiterveltem, hogyan is fogom megszerezni őket. Lassan ő is derekam köré fonta karjait, majd kezei lejjebb csúsztak fenekemre, ahol megállapodtak egy kis időre, majd hozzászorította ágyékához. Reakcióm erre egy halk sóhaj volt, ami látszólag tetszett neki, és így volt időm kihasználni az alkalmat, hogy el lopjam tőle a megszabadító tárgyat, a kulcsot. Egy gyors mozdulattal kihúztam zsebéből. 
-Héj, ez nem ér! - ahogy kimondta, én már a folyosón is voltam.
-Azért nem fogsz ilyen könnyen megszabadulni tőlem! -tette hozzá, majd ő is kijött a folyosóra és indult volna lefelé, mikor a srácok egyszerre elindultak a a lépcsőhöz.
-Miért éppen most kell mindenkinek lemenni? - kérdeztem a kelletnél kicsit hangosabban. 
-mert éhes vagyok- közölte Niall
-mert szomjas vagyok- rántotta meg a vállát és mosolyodott el Zayn.
-mert tévét akarok nézni- lépett elő egy válasszal Liam is.
-és Ti? -mutattam Loura és Hazzára. De válasz helyett, csak összenéztek, majd megindultak felém. -utálom az ilyen összenézős dolgokat, mert abból Általában, SOHA nem sülhet ki semmi jó. Főleg, ha mi Csajok vagyunk a célpont-Még mielőtt eszmélhettem volna, máris belekezdtek az akcióba. Elkezdtek csikizni, és persze a többiek sem voltak restek. Mind az öt srác belekezdett a "kínzásomba", majd hangos nevetésben törtek ki. Szerencsére éppen akkor jött a végszó, mely számomra a szabadulást jelentette.
-Gyertek srácok ! - szólt lentről Dan, majd a srácok megindultak, kivéve egy valakit. Az Ír-barátunk, Niall a hátára kapott, majd mint az őrült, rohanni kezdett velem lefelé. Körülbelül száz km/h sebességgel száguldott lefelé a lépcsőn a végén pedig egyszerűen levágódott a kanapéra. Szerencsésen alul maradtam, és teste alá szorultam. 
-Te őrült vagy! - nyöszögtem, mert már alig kaptam levegőt. 
-Megtisztelsz- mondta, majd következett az újabb támadás.
-Kicsi a rakááááás - ordították egyszerre a többiek, majd Eleanorostul, Harrystől, Lamostul, Zaynestül, Danestöl, Loustul mindenestül ugrottak ránk, majd kacagásban törtek ki. Mint valami tehén csorda , úgy nézhettünk ki. Csak hogy vázoljam a helyzetet : Én haldoklom alul, rajtam Niall röfög é állat hangokat ad ki, rajta Zayn és Liam akik nyögdécselő hangokat adnak ki - már ha értitek mire célzok- rajtuk pedig mind hárman El, Dan és Haz fetreng a röhögéstől. 
-Most, hogy már mindannyian kinevettük magunkat..esetleg leszállnátok? - tetem föl egy reménykedő kérdést.
-Jesszus, te vagy alul? - kérdezte egyszerre a két csaj, majd leugrottak a tehén dombról és lerángatták a srácokat is.
Miután lecsillapodtak a kedélyek, akkor vettem igazán észre, hogy a csajok mivel is készültek. Három zacskó chips, gumi cukor, popcorn, cola és cola és cola. Semmi alkohol? Ez nekem gyanús..Biztos kiterveltek valamit.
Mindnyájan elhelyezkedünk a kanapén és a fotelekben, majd egyszerűen Lou az ölébe vette az egész pattogatott kukoricás tálat és betömött egy marékkal a szájába, majd mikor Harry is venni akart belőle Louis rácsapot a kezére. Ezen mindannyian hatalmasat nevettünk. 
-Ezt miért kaptam ? - kapott kezéhez barátom. 
-Ezért. - kezdte Lou, majd belemarkolt a kukoricába és rádobta a mellettem ülő barátomra. Persze ebből a fele a földön kötött ki... 
-Mi lenne ha játszanánk valamit ? -vetette föl az ötletet Zayn. 
-Én benne vagyok- nyújtottam föl  a kezemet, majd utánam mindenki hozzám hasonlóan tett. 
-Mondjuk...énekeljünk. - adta Niall az ötletet, majd futott is föl az emeletre. Pár másodpercen belül a gitárjával tért vissza hozzánk. 
-Akkor? Ki kezdi? - mosolygott, majd kezdésnek eljátszott pár dallamot. 
-Kezdjük a LWWY-al! -ajánlottam a dalt. 
-Rendben akkor kezdheted te . - tapsolt Eleanor. Niall, már kezdte is játszani az első accordokat...

 Hey girl I'm waiting on ya, waiting on ya
Come on and let me sneak you out
And have a celebration, a celebration
The music up the windows down

 Yeah, we'll be doing what we do
Just pretending that we're cool
And we know it too
Yeah, we'll keep doing what we do
Just pretending that we're cool
So tonight

 Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun
I know we only met but let's pretend it's love
And never, never, never stop for anyone
Tonight let's get some and live while we're young
And live while we're young
Tonight let's get some
And live while we're young

A végét már mindannyian együtt énekeltük.
- Most válassz, ki énekeljen és mit- Niall dobta föl az újabb ötletet.
-Zayn! Énekelj.. Még pedig...Carly R. Jepsen-t és a Good Time-ot !
-Úgy tudom, azt ketten éneklik! -válaszolt 
-Igen, de most egyedül fogod! -remélem nem arra akart célozni, hogy vele énekeljek. (Jut eszembe, Harry és Zayn még a gépen megbeszélték azt a 'kis' incidenst, ami köztünk történt. De ezt majd ők elmondják, ha akarják.Ezt most csak úgy mellékesen jegyezem meg). Niall már kezdte is pengetni a húrokat.

Woke up on the right side of the bed
What's up with this Prince song inside my head?
Hands up if you're down to get down tonight
Cuz it's always a good time


 Slept in all my clothes like I didn't care
Hopped into a cab, take me anywhere
I'm in if you're down to get down tonight
Cuz it's always a good time

Good morning and good night
I wake up at twilight
It's gonna be alright we don't even have to try
It's always a good time



-Most Lou és Eleanor jön! -kacsintgatott Harry.
-Igen, ti jöttök! -húzogatta a szemöldökét Zayne. De most komolyan, miért kell ezeknek mindig perverzkedniük? Még mielőtt Louis megszólalhatott volna, Hazza már kezdte is keresni a telefonján a megfelelő zenét.
-Rihanna, Diamonds? - kérdezte Harry, aki épp föltette lábait az asztalra, így kényelembe helyezve magát.
-És azt mégis hogyan? - nézett értetlenül El. 
-Megoldjátok - röhögött Niall és már föl is csendült az első dallam..


Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We're like diamond in the sky

You're a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I'm alive
We're like diamond in the sky

I knew that we'd become on
Right away, a right away
At first site I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

Miután elénekelték -megjegyzem elég jól, ezt a 12 sort, a csajokkal úgy döntöttünk, hogy kitalálunk valami perverz feladatot a srácoknak. Ha már úgyis annyira perverzkedni akarnak.Kivonultunk, mi hárman csajok a konyhába, majd tervezgetni kezdtünk.
-Először is zene. Onnantól mindent tudni fogunk. 
-LMFAO? -kérdeztem
-Sexy and i know it? - mondta az egyik daluk címét Eleanor.
-Király. - örvendezett Danielle. És megmondtam vagy megmondtam? Tudtam én, hogy készülnek valamivel! Eleanor épp ki vett a hűtőből nyolc kis poharat egy tálcán. Benne valami átlátszó piával. Nem kérdeztem azzal kapcsolatban semmit, hiszen ahogy ismerem a csajokat, biztos kiterveltek már mindent előre...
-Srácok, féljetek! -léptünk be a nappaliba hozzájuk.
-Ajjjajj- hangzott egyszerre mindnyájuktól. 
-A "feladat" annyi lenne, hogy táncoltok LMFAO , I'm sexy and i know it c. dalára, mégpedig azt, amit Alan Carr műsorában előadtatok. - mondta el Dan a játék lényegét.
-Ha tetszett nekünk, kaptok jutalmul, ilyet. - mutattunk Eleanorral közösen a pohárban lévő italokra. A srácok hatalmas ujjongásban törtek ki, de Dan félbeszakította őket.
-De, hogy izgalmas is legyen a dolog, közben vetkőznötök kell! - nevvette el magát, majd mi is hasonlóképp tettünk. A rácoknak sem kellett kétszer mondani. El már helyezte is bele Iphonját a lejátszóba, majd elindult a zene és a fiúk beálltak a helyükre. Értelemszerűen Liam, Dan elé, Lou El elé, Harry pedig elém. Niall és Zayn pedig a fiúk közé hátulra, majd elkezdtek táncolni...


 A sötéttel kiemelt szavak/mondatok linket tartalmaznak.A végén pedig, mikor a srácok táncolnak nézzétek meg a ideót, amit a szövegre való kattintással érhetek el! Kérlek titeket, ha tetszett véleményezztéek a részt, most nagyon fontos lenne! Xx

9 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon tetszett a rész. Jòkat tudok röhögni egy - egy jeleneten. Hozd minél hamarabb a kövit. Imádom a bloggod. Csak így tovább. <3
    Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      annyira örülök, épp ezt akartam kihozni belőle, hogy ha kell nevessetek. ha kell "sírjatok" egy-egy részen. :) Boldog vagyok, és holnap tuti új rész! :))
      xx

      Törlés
  2. Nagyon jó részt lett! Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett mint mindig :) Nagyon jókat írsz :) siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Köszönöm szépeeen, és hát nektek írom, így elvárom magamtól, hogy jót írjak nektek :))
      xx

      Törlés
  4. nagyon jóóóóóóó :)
    várom a kövi részt!!

    VálaszTörlés