2012. augusztus 16., csütörtök

I'm Sorry

Sziasztok! :)
És el jött ez az idő is. Régebben említettem nektek, hogy lesz egy pici szünet, ami most jött el. Ugyanis nyár van még, és én most megyek nyaralni. Az egész csak kilenc napos, vagyis az új részt 08.25.- vagy 26.-án hozom. És gondoltam ám rátok is!Hogy könnyebben kibírható legyen ez a hét, most egy extra különleges résszel jövök, amelyben sok izgalmat ígérek ! A kérésem, csak annyi lenne, hogy szavazzatok a rész alatt és kommenteljetek ! 
Egy..Két..Há..
Kellemes olvasást! :)  (ajánlott zene)


Cher Brooks
Már épp el kezdődött a film, és rá 3 percre már csöngettek is. Nem tudtam ki lehet, ugyanis a srácoknak van kulcsa, még nincs délután, és rajongók pedig biztos nem jöhetnek csak úgy ide. Második csöngetésre bár, de fölálltam és odasiettem a barna ajtóhoz, majd kinyitottam. Egy pillanatra el állt a lélegzetem. Nem tudom miért, de ahogy ott állt nekitámaszkodva az ajtófélfának, s teljesen vonzó volt. Úristen..már megint miket beszélek ? De hát, az a sötét háromnegyedes ujjú inge, ahogy tapadt a testére..ahhw..Na jó..most már vége a nyál csorgatásnak...:
-Zayn? Mit keresel itt ? - préseltem ki magamból a szavakat. 
-Lehet, hogy nem vetted még észre, de én is itt lakom - nevetett, majd arrébb álltam és beengedtem. Becsuktam magunk után az ajtót, maja követtem a nappaliba. 
-A többiek ? - kérdeztem, miközben nyúltam a távirányítóért. 
-Épp "boldogítják" a barátodat - vonta meg vállát
-Hogy mit csinálnak ? - esett ki kezemből az irányító.
-Már mindannyian tudjuk, hogy mi van köztetek, vagyis mi nincs. - épp állt volna föl, de visszarántottam. 
- És te ?Miért jöttél vissza ? - nem hagyott nyugodni ez a kérdés. 
Egy darabig hallgatott és csak arcomat fürkészte, majd végre megszólalt. 
- Miattad. - most már megbántam, hogy nem hagytam menni. Fene az én kíváncsiságomat...
-Mi ? Miért ? - Ekkor kezével végigsimított combomon és közelebb hajolt hozzám :
-Ezért - Egyre közelebb és közelebb jött, de már annyira, hogy hallottam szívverését. Milliméterek választották el ajkainkat a gyönyörtől, mikor meghátráltam. 
-Ne. Ezt nem szabad. -kérdőn nézett rám. Gondolom elfelejtette, hogy Harry barátnője vagyok. 
-Zayn, nekem ott van Harry. Te pedig... - nem hagyta, hogy befejezzem, máris közbevágott:
-Ja, igen. Harry, aki önként mondta, hogy hagyd. A barátod, aki lehet, hogy többé nem akar majd téged. A pasid, aki lehet,hogy most még sajnál, de holnap lehet, hogy már nem fog. - mondta hangosan, vállát rángatva. 
-Szart se tudsz a magánéletünkről. - ráztam meg fejem, s közben egy könnycsepp folyt le arcomon. 
Épp nyúlni akart, hogy letörölje, de megállítottam kezét. 
-Kérlek, ne érj hozzám. - Mintha nem is hallotta volna, fölállt fölkapott és szorosan magához húzott.Nem tudom miért, de nem ellenkezem. A másodpercekig tartó hirtelen jött vallomás után letett , egyik kezével derekamhoz nyúlt, míg a másik kezét összekulcsolta enyémmel és táncolásra invitált.Igazából ez a táncolás abból állt, hogy állandóan lábára léptem, ezért megtanított táncolni, mondva, hátha még hasznát veszem. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, mikor a zár kattant, a kilincs mozdult, az ajtó pedig nyitódott. Elsőként Niall lépett be rajta, majd mögötte a többiek is szépen sorban.
-Mi az, mit néztek ennyire? -jött egy hang, és az  hang az én drága barátomé, Harry-é volt. 
-Hogy az a... - mondta, majd dühösen becsapta maga mögött az ajtót és fölviharzott a szobájába.  
-Ti meg mit csináltok ? - kérdezte Liam, bár én még mindig sokkos állapotban voltam. Igen, valóban félreérthető helyzetben voltunk, de hát nem történt semmi. 
-Táncoltunk - adta helyettem a választ Zayn. Én csak megráztam a fejem, hiszen úgy sem lenne értelme most neki állni vitázni.
 Talán tíz perce ülhettem a TV előtt Louis és Niall társaságában, mikor arra jutottam, hogy rossz döntés volt, hogy ideköltöztem. Zayn-t sem értem és magamat sem. Miért van az, hogy mi állandóan "egymás száján" kötünk ki. Na jó, az csak a múltkor volt. Bele sem merek gondolni, hogy ezek után Harry mit fog mondani.Jobb i ha nem várom meg. Inkább fölmegyek és összepakolom a cuccaimat. 
-Bocs srácok - mondtam nekik, mire fölkapták fejüket, s kérdőn néztek rám. Elmosolyodtam, majd indultam fölfelé.Nem álltam meg az ajtó előtt, egyszerűen benyitottam, s megláttam az ablakon kifelé bámuló szerelmemet.Nem szóltam semmit, bár legszívesebben odamentem volna hozzá és ott csókoltam volna ahol érem. Elhessegettem a piszkos gondolatokat a fejemből, majd odasétáltam a nagy barna tükrös szekrényhez és levettem a tetejéről a sötétszürke bőröndömet. Kinyitottam és kezdtem pakolni bele a ruháimat.
-Te meg mit csinálsz ? - nézett rám kérdőn
-Elköltözöm.Nem szeretnék több botrányt. Így lesz a legjobb neked is, nekem is és Zaynnek is. 
-Sajnálom. De már nem bírom tovább. - mondta, s hirtelen lágy érintését éreztem magamon. Megfordultam, és most tényleg nem csak képzelődtem . Ígyhát föl álltam én is, hogy szem magasságban legyek vele. 
-Mit ? - kérdeztem, miközben tekintetem két szeme között cikázott. Nem válaszolt. Egyből terepre ment. Ráakaszkodott ajkaimra, s gyengéden megcsókolt. Hogy nekem mennyire szükségem volt már erre. Nem zavart a betegség, sem Zayn,most csak őt Akartam. Folytattuk a csókcsatánkat,s közben észre sem vettem, hogy rólam már lekerült a pólóm és a nadrágom is. Miközben keze bebarangolta testemet, én pólója lehúzásával ügyeskedtem. Egy kis segítséggel, de sikerült. Egyre gyorsabban és szerelmesebben csináltuk, mikor megálltunk az ágya mellett.  Én voltam a szétválás kezdeményezője, mer tudni akartam, hogy ez most komoly, vagy csak egy kaland .
-Most már úgy is mindegy. -suttogta, majd nyakamat kezdte csókolgatni, amitől kirázott a hideg. Egyébként tényleg mindegy volt már, hiszen megszegtük a szabályt. Ledöntöttem az ágyra, így én kerültem fölé. Lassan a nadrágja is lekerült róla, de egy percre sem váltunk el egymástól.  Keze a hátam, és fenekem között pásztázott, míg én csak a haját túrtam. Ezután viszont fordult a helyzet. Én kerültem alulra, s ő így előnyben érezte magát. Keze most a melltartóm csatjával bíbelődött, s már egy pillanat múlva repült is a szoba valamelyik pontjába. Egyszer csak áttért a csókokkal a mellem ,majd a hasamhoz, de itt már csak puszikat adott. Végül lekerült mindkettőnkről a további felesleges ruhadarab, majd megtörtént az amire már nagyon szüksége volt mind a kettőnknek.Mikor a csúcsra értünk, néha halk nyögések hagyták el számat, s ekkor ő is fel-fel mordult. A további halk sóhajokat a csókunk nyelte el. 
Az együttlét után már csak mellkasán feküdtem, ő pedig kezével cirógatta hátamat. így aludtunk el, egy mesés éjszaka után. Most már tudom : Soha nem választhat el minket senki egymástól. Csak egymáséi leszünk, örökre !
Másnap reggel arra ébredtünk, hogy a három srác, személy szerint Niall, Liam és Zayn egy-egy újságot tart kezükben, melyen a címlap szövege : 'Harry Styles új barátnője'. A baj csak az volt, hogy nem én voltam mellette a képen...

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett :D Kíváncsi vagyok a folytatásra. :D

  VálaszTörlés
 2. rohadt jó a blogod, meg a képek is meg minden, a legjobb blog díj, a tiéd! :) http://one-direction-or-the-reality.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon köszönöm, hihetetlenül boldog vagyok ! :)

   Törlés