2012. július 22., vasárnap

Kiss, on your lips

Sziasztok! 
Még mielőtt bármit is mondanék, szeretném megköszönni a kommenteket és a szavazást a részek alatt. Nagyon nehezen akar összejönni, ez a 25 rendszeres olvasó. Ezért is kérek mindenkit (!), aki olvassa a blogom, ossza meg! Ma teszek föl egy új szavazást, amit szintén kérek, hogy szavazzatok, hogy tudjam mit gondoltok a blogról. Itt az új rész, ami alá szeretnék 3 kommentet kérni és szavazást. Imádlak titeket, Jó olvasást! xoxo


Harry Styles
Az utóbbi időben nagyon sok időmet töltöttem Cherrel. Hihetetlen, milyen gyorsan történt köztünk ez az egész, én mégis úgy érzem, jól döntöttem. Igyekszem nem gyerek fejjel nézni a dolgokat, és komolyabb elhatározás is megfordult már a fejemben. De van valami, amit nem tudok a helyére tenni. A héten elég sok időt volt Zaynnel , ami zavar, hiszen..Na jó,most nem azt mondom, hogy "sebezhető" lenne Cher, vagy esetleg könnyen kapható vagy ilyesmi, és száz egy százalékig megbízom benne, de amióta megláttam ott a buliban, hogy meg akarja csókolni, elkapott a féltékenység. Nem akarom elveszíteni Chert, de féltem Zayntől. Észrevettem, hogy többször is nézi szerelmemet, ami már Engem zavart. Nem tudom mi ez, de nem akarok vele foglalkozni. Épp filmet néztünk, vagyis igazából én nem is a filmre koncentráltam, hanem a mellettem fekvő szépségre. Akkor, abban a pillanatban eldöntöttem, hogy eljött a megfelelő idő, hogy végre odaadjam neki azt amit már régóta tervezgetek. Már amikor megismertem tudtam, hogy szeretem és azóta várom ezt a pillanatot. Igazából egy egyszerűnek mondható gyűrű. Aranyból van, és bele van írva, hogy Harry Styles Girlfriend. Mikor vége lett, a filmnek megcsókoltam. Nagyon kívántam, és már nem bírtam tovább magammal, mikor ő kezdeményezte szétválásunkat. Ennek ellenére, én fölkaptam ölembe, közben lágy csókokat nyomtam ajkaira és indultam föl az emeletre. Nem nagyon ellenkezett ő sem. Felérve kulcsra zártam ajtómat a biztonság kedvéért, kissé ügyetlenkedtem,hiszen nem oltottam villanyt, végre sikerült és letettem Őt az ágyamra, ahol egy -ahogy mondják- csók csata vette kezdetét. Vágyaim iránt az egekbe szöktek, lassan húztam fölfelé pólóját...
Oda akartam hozzá menni, hogy mondja el ,miért teszi ezeket a dolgokat, de ahogy fölálltam volna, abban a pillanatban Harry fölkapott ölébe, és fölfelé vette az irányt. Nem akartam foglalkozni Zaynel, majd elmondja ha akarja. Kedvesem láthatta, hogy nem ellenkezem öleléséből és csókjaitól, ezért egyre gyorsabban haladt. Letett az ágyára és ott folytatódott a csata. Megtette az első lépést. Lehúzta felsőmet, így én is megpróbáltam lehámozni róla pólóját. Több kevesebb sikerrel, de végre lekerült róla is felsője, így érezhettem kidolgozott felsőtestét. Szépen, lassan ledöntöttem ágyán, közben fölé mászva folytattam csókolgatását. Nyelvét végigsimította alsó ajkamon, amitől elfogott egy különleges bizsergés. Nadrágja csatjával babráltam,sajnos sikertelenül. Észre vette akciómat, ezért egy pillanatra elvált tőlem, megszabadítva magát a fölösleges daraboktól.Visszatérve egyre lejjebb és lejjebb haladt a csókokkal. Mondanom sem kell, rólam is lekerült most már minden ruhadarab és egy heves, érzelmes, gyengéd és vágyakban teli éjszakát töltöttünk együtt.


Cher Brooks
Reggel arra ébredtem ,hogy néznek. Hihetetlen..olyan érzéseket és érzelmeket tud kiváltani belőlem..ilyet még sosem éreztem..Egyszerűen megéreztem, hogy néz. Kinyitottam szememet, és látva Harry csupasz felsőtestét -be kell vallanom, világosban még jobban nézett ki- kissé zavarba jöttem. ár a tegnap este után ez a látvány meg se kottyanhatna.
-Jó reggelt szerelmem! - majd egy lágy csókot nyomott ajkaimra.-
-Jó reggelt! - eléggé elmosolyodtam -
-Min mosolyogsz ? -kérdezte rossz fiús hangon- 
-Hát..Csak visszaemlékeztem a tegnap estére...- mondtam még mindig mosolyogva..Teljesen a felhők fölött éreztem magamat.- 
-Megismételhetnénk. - csak ennyit mondott és már közelített arcával és testével egyaránt. -
-Lassabban Harold! - mondtam nevetve, majd gyengéden ráharaptam ajkaira. -
-De hát nem tehetek róla, ha nem vagy betakarózva! - mondta, mire én egyből magamra néztem. -
-Te jó ég. - mondtam ,majd megint elnevettem magamat. majd rámásztam és elkezdődött egy újabb csók csata. - Harry ! - egy pillanatra megálltam és lehúztam róla a takarót. Persze ő sem volt felöltözve, bár ki tenné az éjszaka közepén ? Kisebb gondolkodásomból a fiúk zökkentettek ki.
-még szerencse, hogy bezártuk az ajtót .-mondta kedvesem, mire én egy gyors csókot dobtam ajkaira, ez amolyan köszönöm szerű volt. 
-Haaaaaaarrrryyy ! Cheeeer ! - kezdte Lou - ideje lenne fölkelni! Mindjárt kezdődik a bemutató vagy mi.. - mondta mire én egyből összefogtam magamon a takarót és keresgéltem a tegnap esti ruha maradványait -
-Hogy az a.. - mondta Harry -ha most nem lennénk ébren, és ezzel fölébresztett volna... - azzal föl is állt , mit sem foglalkozva azzal, hogy kint áll talán a többi 4 srác, mit sem beszélve El-ről és Danielleről. Gondolom ők is itt maradtak Liammel és Louissal. - épp nyitni akarta az ajtót, mikor Zayn és Lou élen Niallel ráborítottak egy vödör hideg vizet. - ezen a látványon már én is nevettem- 
-egyébként csak vicceltem! Még van 2 óra Cher bemutatójáig. - mondta nevetve Lou. - 
-Harry nem kéne valamivel eltakarnod magadat.... ? - mondta Liam

Gyorsan eltelt az a 2 óra. Ennyi idő alatt pont elkészültem, és fölkészültem, már amennyire lehetett, hiszen Harry állandóan csak csókolgatott és puszilgatott. Nem telt be semmivel. A srácok segítségével beénekeltem magam, és vagy tízszer elénekeltem még -persze nem előttük - a dalt. De volt egy fontos dolog amire megkellett őket kérnem, ami nem tűrhetett halasztást. 
- Srácok.. lenne valami amire megkérnélek titeket. -kezdtem bele- Amikor meg kell mondanotok, hogy szeretnétek-e táncosotoknak esetleg egy közös énekléshez, ne szeretetből döntsetek. - itt egy kis szünetet hagytam -Vegyétek elő a szakmai tudásotokat. - majd elmosolyodtam és csak ezeket a válaszokat kaptam. :
-Ez természetes ! - mondta Niall - na de most már igazán ehetnénk valamit! 
A stúdióba menet még beültünk a Nando's-ba . Harry félrehívott egy galéria szerű kis helységbe, mert valami fontosat akart mondani. :
-Szeretnék valamit adni neked. -kezdte- szeretném ha mindig rajtad lenne - azzal átadott nekem egy kis fekete dobozkát. 
-Harry, ez..gyönyörű! Köszönöm! - Egy arany gyűrű volt benne és bele volt gravírozva, hogy Harry Styles Girlfriend, mellette egy kis szívecskével. Adtam egy puszit arcára, majd fölhúzta az ujjamra az ékszert. Azzal visszasétáltunk a többiekhez, akik már útra készen vártak. 
-Na végre ! - türelmetlenkedett Lou , aki már a földön dörömbölt lábával. Ezen jót szórakoztunk, majd elindultunk végre a stúdióba. Rettentően izgultam, hiszen ez egy olyan állapot, hogy Mindent vagy Semmit. A helyszínen már ott volt Paul, a tánc tanárok, az ének tanárok, és mi. A 'szavazás' annyiból áll, hogyha az 5 srác elfogadja - vagyis tetszik nekik- és persze Paulnak is akkor benne vagyok a közös dalban. A végeredményt persze nem előttem mondják, hanem egy kis helységbe elvonulnak.Az utolsó pillanatban már majdnem elájultam de a srácok biztattak, hogy nyugodjak le, meg ,hogy ők is ilyenek a fellépések előtt. Kaptam még egy 'sikerülni fog!' csókot Harrytől , majd helyet foglaltak a táncteremben elhelyezett 5 széken. Ami igazából piros bőr fotel volt. Mellettük ült Paul és az ének tanárok. kiálltam a középen, előttük elhelyezett mikrofon mögé, majd fölcsendült a zene. Közben már teljesen feloldódtam. Harry részeit egyenesen a szemébe énekeltem. Közben persze táncoltam is, már ha lehetett annak nevezni. Közben majdnem elnevettem magam, hiszen látva Louis "komolyságát" .... szóval elég vicces látvány volt. Liam mosolygott, Niall közben végig evett , Zayn ideges volt és szinte nem is rám figyelt, Harry pedig néha mondta magában a szöveget. Mikor vége lett a dalnak, összeálltunk egy közös ölelésre. De ez még nem minden...Most következett a tánc. Ez könnyebben ment ,mint gondoltam volna. Semmi esés, semmi hiba.. Szóval szerintem elég jól sikerült. De eljött a 'végítélet' ideje. Még szerencse, hogy Eleanor is befutott a végére és segített, hogy lazítsak, meg ne izguljak rá nagyon a válaszokra. A srácok különvonultak, mi pedig kettesben maradtunk. Körülbelül fél órás megbeszélés után visszatértek a fiúk és Paul kezdte a beszédet. :
- Közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy egyenként mondunk neked igent, vagy nemet. Kezdje Louis. - a mondatára kirázott a hideg és ezt valahogyan észrevehette Harry vagy nem tudom ,hiszen rám nézett és egy 'nyugi'-t tátogott. 
-Cher, szerintem nagyon szép hangod van. És most tényleg a szakmai izé hangzik belőlem. - elmosolyodtam - Az én válaszom... -itt ilyen dobpergés szerű hangulatot képzeljetek el- Igen ! -megkönnyebbültem, de még van hátra 5 ember-  Niall és Liam csak egy-egy Igent mondtak, majd elérkezett Harry is. :
-Én tényleg nem azért döntöttem úgy ahogy. Nem azért, mert szeretlek, nem azért mert velem vagy vagy ilyenek. De az én válaszom is Igen! Tényleg tehetséges vagy.  Végül de nem utolsó sorban elérkezett Zayn, aki válaszán elsápadtam- :
-Figyelj Cher.. Én nem fogok hazudni. És ne haragudj meg ezért rám, de az én válaszom....

3 megjegyzés: